Portfolio

Productfotografie
Portretfotografie
Video
Artikelen

Zingen met Sea Sound Singers

Een a capella koor bestaande uit ruim dertig vrouwen. ”Het zijn powervrouwen” vertelt Rob van der Meule, dirigent, met trots. De Sea Sound Singers laten in de maand maart hun passie horen tijdens de Learn to Sing workshop.

“In de zorg kom je vooral jezelf tegen"

Wat wil je later worden? Deze vraag beantwoord je als klein kind meestal in een vriendenboekje. In die boekjes verschijnen de standaard antwoorden: brandweerman, juf, politieagent óf zuster. Richelle, Evelien, Demi, Ans, Lisanne en Natalia wisten al heel vroeg dat ze ‘zuster’ wilden worden. Nu zitten de dames in hun derde jaar van de opleiding Verpleegkunde op Scalda. 

‘’Die glimlach, daar doe je het voor''

Vrolijk en spontaniteit, dat is waar Tante Peppie voor staat. Kaartjes van Tante Peppie is een online kaartenwinkel. Deze Kraft kaartjes brengen een lach op je gezicht. Nu is de grote vraag: Wie is Tante Peppie?

Medewerkers bij ZeeuwsWerk zijn sterk in mensenwerk

ZeeuwsWerk is een mooie omgeving waar je kunt leren en werken. Gemotiveerde mannen maken hier dagelijks bijzondere producten van hout. Helaas kreeg deze organisatie inclusief alle medewerkers een flinke klap te verduren nadat ze drie weken voor kerst bestolen werden. Hoe gaat nu, een paar maanden later, met ze?

’T is de mooiste taele van ollemaele

Zeeuwen zeggen regelmatig: ’T is de mooiste taele van ollemaele! Woorden als Juunbuuze, Alleverwege en slaêpe klinkt ons niet vreemd in de oren. Valt er eigenlijk nog iets over ‘onze taele’ te leren? 

Jongeren en hun vakantieplannen

Zomervakantie, voor veel jongeren een periode waar ze al maanden naar uitkijken. De tijd van ploeteren op school en leren voor examens is voorbij. De één boekt in november al een reis naar een zonnige bestemming, de ander werkt zich zes weken in het zweet in de Zeeuwse horeca. Waar houden onze jongeren zich deze zomer eigenlijk mee bezig?